ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ
————————
ΠΡΟΣ
Όλα τα σωματεία -μέλη της δύναμης της Ομοσπονδίας
Έδρα τους
———-

Συνάδελφοι,
Στις 22-23 Νοεμβρίου 2014 πραγματοποιήθηκε το 28ο Τακτικό Εκλογοαπολογιστικό συνέδριο της Ομοσπονδίας μας για την εκλογή Διοίκησης, Ελεγκτικής Επιτροπής και Αντιπροσώπων για την Γ.Σ.Ε.Ε.
Στο συνέδριο πήραν μέρος 54 σωματεία και ψήφισαν 154 Αντιπρόσωποι για Δ.Σ. και Ελεγκτ.Επιτροπή και 109 για την εκλογή Αντιπροσώπων για την Γ.Σ.Ε.Ε.

Τρείς ήταν οι συνδυασμοί που διεκδίκησαν την ψήφο των Αντιπροσώπων του 28ου συνεδρίου: α)ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΧΕΙΡΙΣΤΩΝ, β) OMOΣΠΟΝΔΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ,γ)ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΧΕΙΡΙΣΤΩΝ .

Ο πρώτος συνδυασμός”ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΧΕΙΡΙΣΤΩΝ”‘έλαβε (105) Ψηφοδέλτια για Διοίκηση και Ελεγκτ.Επιτροπή και εκλέγει 15 μέλη στη Διοίκηση και 2 στην Ελεγκτ. Επιτροπή και (74) ψηφοδέλτια για την Γ.Σ.Ε.Ε. και εκλέγει 6 Αντιπροσώπους.

Ο δεύτερος συνδυασμός”OΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ” έλαβε (41) Ψηφοδέλτια για Διοίκηση και Ελεγκτ. Επιτροπή και εκλέγει 5 μέλη στη Διοίκηση και 1 στην Ελεγκτ.Επιτροπή και (32) ψηφοδέλτια για την Γ.Σ.Ε.Ε. και εκλέγει 2 Αντιπροσώπους.

Η “ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΧΕΙΡΙΣΤΩΝ έλαβε (8) ψηφοδέλτια για Διοίκηση και Ελεγκτ.Επιτροπή και εκλέγει 1 μέλος στη Διοίκηση και κανένα στην Ελεγκτ.Επιτροπή και (0) ψηφοδέλτια για Γ.Σ.Ε.Ε. και δεν εκλέγει κανέναν Αντιπρόσωπο.

Η νέα Διοίκηση, σύμφωνα με το Καταστατικό συνεδρίασε στις 24/11/2014 .

Συνάδελφοι, πάγια θέση μας είναι το Προεδρείο και η Εκτελεστική Επιτροπή να είναι Αντιπροσωπευτικά δυστυχώς όμως οι συνάδελφοι του συνδυασμού ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ δεν αποδέχθηκαν την συμμετοχή τους και έτσι μετά τη συγκρότηση σε σώμα και την κατανομή των Αξιωμάτων η ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ και η ΔΙΟΙΚΗΣΗ της Ομοσπονδίας έχουν ως εξής:

ΠΡΟΕΔΡΟΣ. : ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ : ΣΟΥΒΑΛΙΩΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ : ΧΑΤΖΑΚΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΑΝΑΠΛ.ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ : ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ : ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΑΝΑΠΛ.ΟΡΓΑΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ : ΓΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
Τ Α Μ Ι Α Σ : ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ ΛΑΜΠΡΟΣ
Ε Φ Ο Ρ Ο Σ : ΔΗΜΟΥΔΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗΣ : ΤΣΙΤΣΙΚΑΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ

ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ. : ΤΣΕΛΩΝΗΣ ΜΑΡΙΟΣ, ΓΩΣΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ,
ΝΙΚΟΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ,ΚΑΝΤΗΛΙΕΡΑΚΗΣ ΜΙΧΑΗΛ , ΔΑΝΤΣΙΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ , ΠΟΛΥΧΡΟΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, ΑΝΤΖΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ , ΜΑΝΩΛΑΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ, ΠΑΠΑΝΤΙΔΗΣ ΙΟΡΔΑΝΗΣ, ΤΖΑΒΕΛΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΚΑΡΟΥΤΑΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ ΚΑΙ ΔΑΡΔΟΥΜΠΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ.

Συνάδελφοι, τα μέλη της Διοίκησης που εκλέχθηκαν από το 28ο συνέδριο θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε για την τιμή και την εμπιστοσύνη που μας δείξατε.
Θέλουμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι με αίσθημα ευθύνης θα σας εκπροσωπήσουμε όσο το δυνατόν καλύτερα, για την επίλυση των προβλημάτων του Κλάδου μας.

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς

ΓΙΑ ΤΗΝ Ο.Χ.Μ.Γ.Ε.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΕΥΣΤ.ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝ. ΧΑΤΖΑΚΟΣ

Leave a comment