ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΧΕΙΡΙΣΤΩΝ ΜΗΧΑΝΟΔΗΓΩΝ
ΚΑΙ ΓΕΩΤΡΥΠΑΝΙΣΤΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ
Μενάνδρου 85 –104 38 ΑΘΗΝΑ
ΤΗΛ. 210-5237318 ,ΦΑΞ. 210-5227823
Site: www.oxmge.gr –e-mail:omosp@oxmge.gr
Αθήνα 19 /06/2017
Αρ. Πρωτ.: 1088
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Προς
Όλα τα σωματεία –μέλη της δύναμης της Ομοσπονδίας
Έδρα τους

ΘΕΜΑ: Εορτασμός ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ 5/6/2017.

Συνάδελφοι,
Σας ενημερώνουμε ότι o φετινός εορτασμός και η λειτουργία του Αγίου Πνεύματος έγινε πανηγυρικά και συναδελφικά από το Πρωτοβάθμιο οικείο σωματείο μας στην ΦΛΩΡΙΝΑ στο Ξωκλήσι της Αγίας Τριάδας της ΙΕΡΑΣ ΜΟΝΗΣ ΑΓΙΑΣ ΤΡΙΑΔΑΣ ΠΙΣΟΔΕΡΙΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ που βρίσκεται στον δρόμο από Φλώρινα προς Πρέσπες ( μετά από το χιονοδρομικό κέντρο Βίγλας στο ένα χιλιόμετρο δεξιά ) .
Η Ομοσπονδία μας με αντιπροσωπεία της τίμησε την επίσημη γιορτή – αργία του κλάδου μας με αρτοκλασία υπέρ των συναδέλφων χειριστών.
Στην δοξολογία της 5/6/2017 παραβρέθηκαν o Γενικός Γραμματέας και μέλη της Διοίκησης της Ομοσπονδίας μας και συνάδελφοι από σωματεία των όμορων Νομών καθώς και συνάδελφοι χειριστές από την περιοχή της Φλώρινας.
Για άλλη μια φορά δε να τονίσουμε ότι, o εορτασμός του ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ είναι επίσημη αργία για τους χειριστές και η Ομοσπονδία μας δηλώνει όσο γίνεται πιο κατηγορηματικά, όσο γίνεται πιο απόλυτα ότι η εορτή του ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ είναι η επίσημη ΑΡΓΙΑ μας, είναι η γιορτή μας και θα συνεχίσουμε να την τιμούμε και να την εορτάζουμε.
Με συναδελφικούς χαιρετισμούς
Για την Ο.Χ.Μ.Γ.Ε.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

NIK. ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝ.ΧΑΤΖΑΚΟΣ