Άριθ. Πρωτοκόλλου : 872/9-2-2015

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
ΠΡΟΣ
Όλα τα Σωματεία–Μέλη της δύναμης της Ομοσπονδίας
Έδρα τους
ΘΕΜΑ: Ανακοίνωση νέου Προέδρου.

Συνάδελφοι,
Με αίσθημα μεγάλης ευθύνης αναλαμβάνω τα καινούργια μου καθήκοντα.
Η Διοίκηση της Ομοσπονδίας ανέθεσε στο πρόσωπό μου την τιμή να ηγηθώ, από την ιστορική θέση του Προέδρου, τον Κλάδο μας σε μια καινούργια πορεία.
Γνωρίζω πολύ καλά ότι οι προκλήσεις είναι πολλές και ιδιαίτερες. Το εργασιακό, οικονομικό και κοινωνικό περιβάλλον που αντιμετωπίζει το επάγγελμά μας είναι άδικο και βάρβαρο όμως θέλω εδώ να δεσμευθώ, όσο γίνεται πιο κατηγορηματικά, ότι θα καταβάλω κάθε δυνατή προσπάθεια ,θα δώσω όλες μου τις δυνάμεις, που σε συνάρτηση με τα υπόλοιπα Μέλη της Διοίκησης θα διαμορφώσουμε έναν ισχυρό μοχλό δράσης ώστε η Ομοσπονδία μας να ανταπεξέλθει με τον καλύτερο και πιο αξιόπιστο τρόπο στις σκληρές ιδιαιτερότητες της εποχής μας, πάνω στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι συνάδελφοί μας χειριστές.
Σημείο αναφοράς αλλά και μέτρο σύγκρισης, που θα με κάνει να προσπαθώ στον μέγιστο βαθμό για το καλύτερο ,είναι το έργο που παραδίδει ο απερχόμενος Πρόεδρος.
Και εδώ, εκ μέρους των συναδέλφων μου, θέλω να εκφράσω ένα μεγάλο ευχαριστώ για την 8ετή προσφορά του στον Κλάδο μας & για όσα πέτυχε γι’ αυτόν.
Να τον ευχαριστήσω, προσωπικά εγώ, γιατί δίπλα του όλα αυτά τα χρόνια απέκτησα εφόδια, τα οποία θα είναι βασικά όπλα στην φαρέτρα μου για να αντιμετωπίσω το παρόν αλλά και το μέλλον των προβλημάτων του Κλάδου μας.
Συνάδελφοι, κλείνοντας θέλω να σας προσκαλέσω όλους σε αυτόν τον δύσκολο αλλά ωραίο αγώνα που ξεκινάμε.
Ένα καινούργιο ξεκίνημα προς μια καινούργια πορεία.
Αυτόν τον αγώνα πρέπει να τον δώσουμε όλοι μαζί σε μια κατεύθυνση αχρωμάτιστη με στόχο την δημιουργίας μιας μεγάλης συναδελφικής, πλατιάς,
πανελλαδικής, εργατικής αλυσίδας που θα αγκαλιάζει και θα στηρίζει όλους τους χειριστές, όλο τον Κλάδο μας από την μια άκρη της Πατρίδας μας μέχρι την άλλη.
Είμαστε υποχρεωμένοι να πετύχουμε?
Το οφείλουμε στο παρελθόν, στο παρόν αλλά και στο μέλλον της Ομοσπονδίας μας.

Με τιμή

Νικόλαος Αντωνίου Ηλιόπουλος

Leave a comment