ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΧΕΙΡΙΣΤΩΝ ΜΗΧΑΝΟΔΗΓΩΝ
ΚΑΙ ΓΕΩΤΡΥΠΑΝΙΣΤΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ
Γραφεία:Μενάνδρου 85 – 104 38 Αθήνα
Τηλ.210-5237318 , ΦΑΞ: 210-5227823
Site:www.oxmge.gr & e-mail: omosp@oxmge.gr
Αθήνα : 3/05/2017
ΑΡ.ΠΡΩΤ.: 1063
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
ΠΡΟΣ
Όλα τα Σωματεία –Μέλη της δύναμης της Ομοσπονδίας
Έδρα τους

ΘΕΜΑ: Ορισμός εκπροσώπων της Ομοσπονδίας στις Εξεταστικές Επιτροπές.

Συνάδελφοι,
Η Ομοσπονδία μας σε καθημερινή βάση προσπαθεί να ενημερώσει και να διεκδικήσει λύσεις πάνω στα μεγάλα προβλήματα που ταλανίζουν τον Κλάδο μας ,απέναντι στα αρμόδια Υπουργεία που είναι οι καθοριστικοί πυλώνες αποφάσεων για το επάγγελμά μας.
Θα είμαστε τόσο πιεστικοί και διεκδικητικοί μέχρι να αντιληφθούν τις μεγάλες παθογένειες που έχουν επιφέρει με τις πολιτικές τους στον Κλάδο μας και στους συναδέλφους μας χειριστές ,ώστε να τις αλλάξουν προς το συμφέρον μας.
Δυστυχώς όμως κάποιοι συνάδελφοί μας αντί να προσφέρουν σε αυτή την προσπάθεια ,αν και ήταν απόντες όλο το τελευταίο χρονικό διάστημα , έχουν επανέλθει τώρα στο προσκήνιο βλέποντας πως σε έξι μήνες υπάρχει το Εκλογοαπολογιστικό Συνέδριο της Ομοσπονδίας μας και θα πρέπει να κάνουν υπαρκτή την παρουσία τους.
Έτσι, λοιπόν, τηλεφωνούν σε συναδέλφους , Προέδρους Σωματείων της δύναμης της Ομοσπονδίας και τους πουλούν θέσεις στις Εξεταστικές Επιτροπές των Περιφερειών .
Με λίγα λόγια τους ενημερώνουν ότι οι συγκεκριμένες θέσεις , οι οποίες είναι και έμμισθες ,εξαρτώνται από αυτούς για το που θα τις αναθέσουν.
Πλανώνται πλάνη οικτρά!!
Θέλουμε , λοιπόν, να ξεκαθαρίσουμε ότι οι θέσεις στις Εξεταστικές Επιτροπές των Περιφερειών ,δεν είναι θέσεις για εξυπηρετήσεις ημετέρων ,φίλων ,κολλητών που μας έχουν ψηφίσει ή θα μας ψηφίσουν στο μέλλον.
Οι θέσεις στις Εξεταστικές Επιτροπές καλύπτονται από συμμετέχοντες συναδέλφους που πληρούν συγκεκριμένες προϋποθέσεις για να μπορέσουν να παίξουν τον καλύτερο υποστηριχτικό ρόλο υπέρ των συναδέλφων μας υποψήφιων χειριστών.
Και βέβαια την ευθύνη για τον ορισμό των εκπροσώπων σε κάποια Εξεταστική Επιτροπή ,βάσει της νομοθεσίας ,την έχει η Ομοσπονδία η οποία τους ορίζει εγγράφως και υπογράφει ο Πρόεδρος και ο Γεν. Γραμματέας της και μετά από σχετική έγγραφη ειδοποίηση της ενδιαφερόμενης Περιφέρειας.
Η Ομοσπονδία ούτε αγοράζει ούτε πουλάει .Διαμορφώνει όμως ένα αξιόπιστο πλαίσιο με αρχές και κανόνες που θα έρχεται ως επένδυση για την ανύψωση του Κλάδου μας.
Το Συνέδριο της Ομοσπονδίας μας είναι ακόμα μακριά !
Εμείς είμαστε επικεντρωμένοι στα μεγάλα προβλήματα που έχουμε να αντιμετωπίσουμε μπροστά μας και αφήνουμε τους άλλους να σκέφτονται τα Συνέδρια όπου όμως θα κριθούν και από τους συναδέλφους Αντιπροσώπους μας για τις πράξεις τους.
Με συναδελφικούς χαιρετισμούς
ΓΙΑ ΤΗΝ Ο.Χ.Μ.Γ.Ε.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΙΚ.ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝ. ΧΑΤΖΑΚΟΣ