Αριθμ.Πρωτ:   1294                                                                                       ΑΘΗΝΑ:     22/05/2018.

 

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ     ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ                 

Προς

Όλα τα σωματεία –μέλη της δύναμης  της  Ομοσπονδίας

Έδρα τους 

Συνάδελφοι,    

Μετά από απόφαση της Διοίκησης της Ομοσπονδίας μας  είχε προαποφασιστεί  ο εορτασμός του ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ   να πραγματοποιείται  κάθε χρόνο  σε διαφορετική τοποθεσία ανά την Χώρα ,ώστε να μπορούν να συμμετέχουν περισσότερα Σωματεία και περισσότεροι συνάδελφοι χειριστές στον επίσημο εορτασμό του Κλάδου μας.

Έτσι και φέτος αποστείλαμε επιστολή προς όλα τα σωματεία   της δύναμής μας ,ώστε να εκδηλωθεί ενδιαφέρον  από πρωτοβάθμιο σωματείο μας  που, μαζί με την Ομοσπονδία ,θα συντονίζαμε από κοινού  να εορτάσουμε στην περιοχή τους  τον εορτασμό του  ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ .

Δυστυχώς όμως μέχρι και σήμερα  δεν έχει εκδηλωθεί ενδιαφέρον από κανένα  σωματείο που θα επιθυμούσε να αναλάβει τον εορτασμό.

Έτσι, γίνεται αντιληπτό ότι ο φετινός εορτασμός του ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ

δεν θα πραγματοποιηθεί ,όπως γινόταν τα προηγούμενα χρόνια.

Σύσσωμη η Διοίκηση, εν όψει του εορτασμού του ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ  ,θέλει να μεταφέρει τα ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ σε όλα τα πρωτοβάθμια σωματεία μας ,αλλά και σε όλους τους συναδέλφους χειριστές από την Αλεξανδρούπολη μέχρι την Κρήτη

για εργασία ,υγεία και ασφάλεια στον Κλάδο και στο επάγγελμά μας.

                                                                   Με συναδελφικούς χαιρετισμούς                                                                                                              ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΧΕΙΡΙΣΤΩΝ ΜΗΧΑΝHMΑΤΩΝ

ΕΡΓΟΥ  ΕΛΛΑΔΟΣ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                        Ο ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 

NΙΚ. ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ                                                        ΠΑΝ.ΧΑΤΖΑΚΟΣ