Συνάδελφοι,
Όπως ήδη γνωρίζετε η Διοίκηση της Ομοσπονδίας μας αποφάσισε ο εορτασμός του ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ να γίνεται κάθε χρόνο σε διαφορετικό μέρος ανά την Χώρα ,ώστε να μπορούν να συμμετέχουν περισσότερα Σωματεία της περιφέρειας .

Μετά και από το 888/ 22.04.2015 έγγραφό μας ,σας γνωρίζουμε ότι η εορτή του ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ την 1η IOYNIOY 2015 αποφασίσθηκε να διοργανωθεί από το Σωματείο Χειριστών Bοηθών κλπ.Μηχανημάτων «Η ΕΝΩΣΗ» με έδρα την ΠΑΤΡΑ και η λειτουργία θα γίνει στον Ι.Ναό της ΑΓΙΑΣ ΤΡΙΑΔΑΣ ΖΑΡΟΥΧΛΕΪΚΩΝ ΠΑΤΡΩΝ.
Στον εορτασμό θα παραβρεθεί και αντιπροσωπεία από το Δ.Σ. της Ομοσπονδίας μας και θα πραγματοποιηθεί και αρτοκλασία υπέρ των χειριστών.

Επισημαίνουμε για άλλη μια φορά ότι ,τα έξοδα μετακίνησης και τα λοιπά έξοδα αυτών που θα προσέλθουν στον εορτασμό θα επιβαρύνουν τους ίδιους ή τα σωματεία τους , ενώ τα έξοδα του Ιερού Ναού και της αρτοκλασίας θα τα αναλάβει η Ομοσπονδία.

Επίσης σας ενημερώνουμε ότι και το ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΧΕΙΡΙΣΤΩΝ Ν.ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ με έδρα τη ΛΑΜΙΑ ,όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος ,θα τελέσει Θεία Λειτουργία στο θεμελιωμένο από την Ομοσπονδία εκκλησάκι του ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ,στην ΑΝΑΒΡΑ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ.

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς
Για την Ο.Χ.Μ.Γ.Ε.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΝΙΚ .ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝ. ΧΑΤΖΑΚΟΣ

Leave a comment