ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΧΕΙΡΙΣΤΩΝ ΜΗΧΑΝΟΔΗΓΩΝ
ΚΑΙ ΓΕΩΤΡΥΠΑΝΙΣΤΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ
Μενάνδρου 85 –104 38 ΑΘΗΝΑ
ΤΗΛ. 210-5237318 ,ΦΑΞ. 210-5227823
Site: www.oxmge.gr, e-mail:omosp@oxmge.gr

Αθήνα 19/5/2017

Αρ. Πρωτ. :1073
ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ
Προς
Όλα τα σωματεία –μέλη της δύναμης της Ομοσπονδίας
Έδρα τους
————-

Συνάδελφοι,
Όπως ήδη γνωρίζετε η Διοίκηση της Ομοσπονδίας μας αποφάσισε ο εορτασμός του ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ να γίνεται κάθε χρόνο σε διαφορετικό μέρος ανά την Χώρα ,ώστε να μπορούν να συμμετέχουν περισσότερα Σωματεία της περιφέρειας .

Μετά και από το 1060 / 3.05.2017 έγγραφό μας ,σας γνωρίζουμε ότι η εορτή του ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ την 5η IOYNIOY 2017 αποφασίσθηκε να διοργανωθεί από το Σωματείο Χειριστών Bοηθών κλπ. Μηχανημάτων N.ΦΛΩΡΙΝΑΣ με έδρα την ΦΛΩΡΙΝΑ και η λειτουργία θα γίνει στο Ξωκλήσι της Αγίας Τριάδος της ΙΕΡΑΣ ΜΟΝΗΣ ΑΓΙΑΣ ΤΡΙΑΔΑΣ ΠΙΣΟΔΕΡΙΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ που βρίσκεται στον δρόμο από Φλώρινα προς Πρέσπες ( μετά από το χιονοδρομικό κέντρο Βίγλας στο ένα χιλιόμετρο δεξιά ) .
Στον εορτασμό θα παραβρεθεί και αντιπροσωπεία από το Δ.Σ. της Ομοσπονδίας μας και θα πραγματοποιηθεί και αρτοκλασία υπέρ των χειριστών.
Επισημαίνουμε για άλλη μια φορά ότι ,τα έξοδα μετακίνησης και τα λοιπά έξοδα αυτών που θα προσέλθουν στον εορτασμό θα επιβαρύνουν τους ίδιους ή τα σωματεία τους , ενώ τα έξοδα του Ιερού Ναού και της αρτοκλασίας θα τα αναλάβει η Ομοσπονδία .
Ο συν. ΔΟΥΜΤΣΗΣ ΛΑΖΑΡΟΣ (με τηλέφωνο επικοινωνίας :6972776850) Πρόεδρος του Σωματείου χειριστών Φλώρινας θα αναλάβει να εξυπηρετήσει τους συναδέλφους που θα μεταβούν στην Φλώρινα και θα χρειασθεί να κλείσουν Ξενοδοχείο.
Με συναδελφικούς χαιρετισμούς
Για την Ο.Χ.Μ.Γ.Ε.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΝΙΚ .ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝ. ΧΑΤΖΑΚΟΣ