ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΧΕΙΡΙΣΤΩΝ ΜΗΧΑΝΟΔΗΓΩΝ
ΚΑΙ ΓΕΩΤΡΥΠΑΝΙΣΤΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ
Γραφεία:Μενάνδρου 85 – 104 38 Αθήνα
Τηλ.210-5237318 , ΦΑΞ: 210-5227823
Site:www.oxmge.gr & e-mail: omosp@oxmge.gr
Αθήνα :06/10/2017
ΑΡ.ΠΡΩΤ.: 1132
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ – ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ
ΣΥΓΚΛΗΣΕΩΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ
ΠΡΟΣ
ΟΛΑ ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ
ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ
Έδρα τους

Συνάδελφοι,
Σας κάνουμε γνωστό ότι η Διοίκηση της ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΧΕΙΡΙΣΤΩΝ ΜΗΧΑΝΟΔΗΓΩΝ ΚΑΙ ΓΕΩΤΡΥΠΑΝΙΣΤΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ που συνεδρίασε την 28.1.2017 απεφάσισε ομόφωνα την σύγκληση του 29ου Έκτακτου Καταστατικού και του 30ου Τακτικού Εκλογοαπολογιστικού Συνεδρίου της Ομοσπονδίας για τις 18 και 19 Nοεμβρίου 2017 ημέρες Σάββατο και Κυριακή για την αλλαγή άρθρων του Καταστατικού και την εκλογή νέας Διοίκησης ,Ελεγκτικής Επιτροπής και Αντιπροσώπων για την Γ.Σ.Ε.Ε. στην ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ και σε Αίθουσα του Ξενοδοχείου ΠΕΡΙΝΘΟΣ – 12ο χιλ.ΠΕΟ ΘΕΣ/ΚΗΣ-ΕΔΕΣΣΗΣ.
Ως εκ τούτου καλούμε τα Σωματεία της δύναμής μας όπως λάβουν μέρος σε αυτό δια των Αντιπροσώπων τους.
_ Θα ακολουθήσει Ημερήσια Διάταξη των θεμάτων που θα συζητηθούν στο
Συνέδριο και των εργασιών αυτού._

Ο Δ Η Γ Ι Ε Σ – Σ Η Μ Ε Ι Ω Σ Ε Ι Σ
1.- Παρακαλούνται οι Διοικήσεις των Σωματείων να μεριμνήσουν ΑΜΕΣΑ και να ειδοποιήσουν τους Αντιπροσώπους τους για να λάβουν μέρος στο Συνέδριο.

2.- Οι Αντιπρόσωποι προσερχόμενοι στο Συνέδριο πρέπει να έχουν μαζί τους
ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ το ΔΕΛΤΙΟ της ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗΣ τους ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ
και το ΒΙΒΛΙΑΡΙΟ ΥΓΕΙΑΣ- ΑΣΘΕΝΕΙΑΣ .
3.- Ιδιαίτερα υπογραμμίζουμε ότι τα Σωματεία που δεν θα έχουν στείλει τα δικαιολογητικά των τελευταίων Αρχαιρεσιών τους προ οχτώ (8) ημερών από της συγκλήσεως του Συνεδρίου (σύμφωνα με το άρθρο 10 παρ.6 του Καταστατικού της Ομοσπονδίας) θα αποκλεισθούν από το Συνέδριο.
Γι΄ αυτό , όσα Σωματεία έκαναν πρόσφατα ή θα κάνουν μέσα σε αυτό το διάστημα Αρχαιρεσίες ,παρακαλούνται να στείλουν Α Μ Ε Σ Ω Σ τα δικαιολογητικά τους.
4.- Παρακαλούμε τα Σωματεία να τακτοποιηθούν οικονομικά προς την Ομοσπονδία τουλάχιστον τρεις (3) ημέρες πριν από το Συνέδριο για να έχουν δικαίωμα συμμετοχής σε αυτό. ./.
-2-
Η οικονομική τακτοποίηση των Σωματείων θεωρείται ολοκληρωμένη ,αφού έχουν εξοφλήσει τις συνδρομές τους μέχρι την 31.12.2017 και έχουν καταβάλλει ποσό ίσο με αυτό που αντιστοιχεί στα ψηφίσαντα μέλη τωνΑρχαιρεσιών τους επί 0,07 Ευρώ τo μέλος.
5.- Τα έξοδα των Αντιπροσώπων που θα λάβουν μέρος στο Συνέδριο ( έξοδα κίνησης και έξοδα παράστασης) θα βαρύνουν την Ομοσπονδία.
Δηλαδή θα χορηγηθούν΄Εξοδα Παράστασης ως εξής :
Σε αυτούς που προέρχονται από απόσταση μέχρι 400 χιλιόμετρα αποζημίωση για μια (1) ημέρα και σε αυτούς που προέρχονται από απόσταση πάνω από 400 χιλιόμετρα αποζημίωση δυο (2) ημερών και σαν έξοδα μετακίνησης το ποσό των παραστατικών μετακίνησης που θα προσκομίσουν .
Επισημαίνουμε ότι λόγω των συχνών ελέγχων από τον ΟΑΕΔ και το ΣΔΟΕ στα οικονομικά της Ομοσπονδίας, ώστε να διαπιστώσουν εάν τα έσοδα και τα έξοδά ανταποκρίνονται σε πραγματικές αποδείξεις , η Ομοσπονδία οφείλει να τηρήσει πιστά την καταβολή των εξόδων κίνησης στους συμμετέχοντες Αντιπροσώπους.
Έτσι κάθε αντιπρόσωπος που θα μετακινηθεί με το αυτοκίνητό του θα πρέπει να έχει αποδείξεις βενζίνης ημερομηνίας 17,18 ή 19 /11/2017 καθώς και το σύνολο των διοδίων ή αλλιώς τα εισητήρια ΚΤΕΛ, ΤΡΕΝΟΥ,ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ,ΑΚΤΟΠΛΟΪΚΑ για να μπορέσει να αποζημειωθεί.
Εξ΄αιτίας των CAPITAL CONTROLS η αποζημίωση των εξόδων στον κάθε Αντιπρόσωπο θα γίνει μέσω web bankihg και εφόσον πρώτα μας έχει ήδη δοθεί ο Αριθμός Λογαριασμού της Τραπέζης που επιθυμεί ,ώστε να κατατεθούν τα χρήματα από την Ομοσπονδία μετά το πέρας του Συνεδρίου .
6.- Επίσης σας γνωρίζουμε ότι τα έξοδα φαγητού και διανυκτέρευσης θα τα καλύψει η Ομοσπονδία ,η οποία έχει κάνει συμφωνία κράτησης δωματίων με τα Ξενοδοχεία ΠΕΡΙΝΘΟΣ ( όπου θα γίνει και το Συνέδριο ) 12ο χιλ.ΠΕΟ ΘΕΣ/ΚΗΣ-ΕΔΕΣΣΑΣ τηλ. 2310-722410 και ΚΟΡΝΗΛΙΟΣ 14ο χιλ. ΠΕΟ ΘΕΣ/ΚΗΣ-ΕΔΕΣΣΑΣ , τηλ. 2310-723700 και θα πρέπει οι Αντιπρόσωποι των Σωματείων μας να μας δηλώσουν μέχρι 4.11.2017 ποίοι θα μείνουν στο Ξενοδοχείο.
Η Ομοσπονδία θα πραγματοποιήσει το ΣΥΝΕΔΡΙΟ στο Ξενοδοχείο ΠΕΡΙΝΘΟΣ ,καθώς εκεί υπάρχει α ανάλογη Αίθουσα των250 ατόμων που μπορεί να φιλοξενήσει τις διεργασίες των 29ου και του 30ου ΣΥΝΕΔΡΙΩΝ.
Όλοι οι Αντιπρόσωποι θα προσέρχονται στο Ξενοδοχείο ΠΕΡΙΝΘΟΣ και από κει
θα ενημερώνονται για την διαμονή τους είτε στο Ξενοδοχείο ΠΕΡΙΝΘΟΣ είτε στο Ξενοδοχείο ΚΟΡΝΗΛΙΟΣ.
Οι Αντιπρόσωποι των σωματείων :
ΑΘΗΝΩΝ,ΑΓΡΙΝΙΟΥ,ΑΙΓΙΟΥ,ΑΛΕΞ/ΛΗΣ,ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ,ΑΜΦΙΣΣΑΣ,ΑΡΓΟΥΣ,
ΑΡΤΑΣ, ΒΟΛΟΥ,ΓΡΕΒΕΝΩΝ, ΔΙΣΤΟΜΟΥ,ΔΡΑΜΑΣ,ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ, ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ,
ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ, ΘΗΒΩΝ, ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ, ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ, ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ,
ΚΑΡΠΕΝΗΣΙΟΥ, ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ, ΚΕΡΚΥΡΑΣ, ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ,ΚΟΡΙΝΘΟΥ, ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ, ΛΑΜΙΑΣ,ΛΑΡΙΣΑΣ,ΛΑΡΚΟ,ΜΕΓΑΡΩΝ,ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ, ΜΗΛΟΥ, ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ,ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ,ΞΑΝΘΗΣ, ΠΑΤΡΑΣ, ΠΕΙΡΑΙΩΣ, ΠΡΕΒΕΖΗΣ, ΠΥΡΓΟΥ, ΡΕΘΥΜΝΟΥ,ΣΑΜΟΥ,ΣΗΤΕΙΑΣ, ΣΥΡΟΥ, ΤΡΙΚΑΛΩΝ, ΤΡΙΠΟΛΗΣ, ΦΛΩΡΙΝΑΣ, ΧΑΛΚΙΔΑΣ, ΧΑΝΙΩΝ.
δικαιούνται δυο (2) διανυκτερεύσεις 17 και 18 Νοεμβρίου 2017 .
-3-
και οι Αντιπρόσωποι των σωματείων :
ΒΕΡΟΙΑΣ, ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ, ΕΔΕΣΣΑΣ, ΚΑΒΑΛΑΣ, ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ, ΚΙΛΚΙΣ, ΚΟΖΑΝΗΣ, ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ, ΣΕΡΡΩΝ και ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ.
μια (1) διανυκτέρευση 18 Νοεμβρίου 2017.

7.- ΣΗΜΕΙΩΝΟΥΜΕ ότι όποια από τα Σωματεία Μέλη μας ,στις τελευταίες Αρχαιρεσίες τους ,για την ανάδειξη Αντιπροσώπων για την Ομοσπονδία ,έχουν ψηφίσαντα μέλη από σαράντα (40)και κάτω δεν δύνανται να λάβουν μέρος στο Συνέδριο, σύμφωνα με τις διατάξεις του Καταστατικού και του Ν.1264/82 και ως εκ τούτου παρακαλούνται τα Σωματεία αυτά να μην προσέλθουν στο Συνέδριο.
Βέβαια οι συνάδελφοι που το επιθυμούν -από τα σωματεία αυτά-μπορούν να παρακολουθήσουν το Συνέδριο , με έξοδα δικά τους ή των σωματείων τους.

8.- Π Ρ Ο Σ Ο Χ Η : Στην περίπτωση που ένας Τακτικός Αντιπρόσωπος για το Συνέδριο αδυνατεί να προσέλθει σε αυτό ο Αναπληρωματικός του ,που θα προσέλθει ,πρέπει απαραίτητα να είναι εφοδιασμένος με Υπεύθυνη Δήλωση του Ν.1599/86 αρ.8 του παραιτουμένου Τακτικού Αντιπροσώπου, η οποία θα είναι θεωρημένη για το γνήσιο της υπογραφής του παραιτουμένου από την Αστυνομική Αρχή της περιοχής ή το ΚΕΠ.
Για περισσότερες πληροφορίες και διευκρινήσεις μπορείτε να τηλεφωνείτε στο τηλέφωνο: 210 – 5237318 .

ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΧΕΙΡΙΣΤΩΝ ΜΗΧΑΝΟΔΗΓΩΝ
ΚΑΙ ΓΕΩΤΡΥΠΑΝΙΣΤΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΝΙΚ. ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝ. ΧΑΤΖΑΚΟΣ