ΘΕΜΑ:  ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ 2023

Συνάδελφοι ο κλάδος μας πρέπει και φέτος να δώσει σύσσωμος τον αγωνιστικό του παλμό στην εορτή και στην Απεργία της εργατιάς για την 1η του Μάη.

Η 1η  του Μάη παραμένει φωτεινός φάρος για όλους τους εργαζόμενους.

Ο αγώνας των εργαζομένων του Σικάγου για 8 ώρες δουλειά, 8 ώρες ανάπαυση, 8 ώρες ύπνο, πρέπει και σήμερα με όσα διαδραματίζονται γύρω μας να μας οδηγούν σε νέους αγώνες ενάντια στην καταπίεση, την εκμετάλλευση, την κοινωνική αδικία.

Η φετινή Πρωτομαγιά βρίσκει την εργατική τάξη της πατρίδας μας μπροστά σε νέα δεδομένα και συνθήκες πολύπλευρης επίθεσης ενάντια στις οικονομικές, κοινωνικές και εργασιακές κατακτήσεις μας.

Μπαίνει καθήκον και υποχρέωση όλων μας να οργανώσουμε και να πάρουμε μαζικά μέρος στην 24ωρη Πανελλαδική Απεργία που έχουν προκηρύξει τα συνδικάτα, Γ.Σ.Ε.Ε., εργατικά κέντρα, Ομοσπονδίες για την 1η Μαΐου .

Ενώνουμε τις φωνές μας με τις φωνές όλων των εργαζομένων στις κινητοποιήσεις που έχει εξαγγείλει η Γ.Σ.Ε.Ε. και το εργατικό κέντρο Αθήνας στην πλατεία Κλαυθμώνος στις 11:00 π.μ., καθώς και στις κινητοποιήσεις που θα εξαγγείλουν τα εργατικά κέντρα  σε κάθε νομό της χώρας.

Η 1η Μάη δεν είναι μια εαρινή εορτή.

Είναι Απεργία διεκδίκησης των εργαζομένων ενάντια στις πολιτικές που δημιουργούν κοινωνικές αδικίες.

Με Συναδελφικούς Χαιρετισμούς

ΓΙΑ ΤΗΝ Ο.Χ.Μ.Ε.Ε.

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ

Περιγραφή: νεα σφραγιδα 001 (1)