ΘΕΜΑ:  Στηρίζουμε τους πλημμυροπαθείς Συμπολίτες μας στη Θεσσαλία με την Ένωση Εργαζομένων Καταναλωτών Ελλάδος.

Συνάδελφοι,  η Ομοσπονδία μας θέλοντας να συμβάλλει στην προσπάθεια στήριξης όλων των συμπολιτών μας που κατοικούν στην ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλίας και που πλήγηκαν από την καταστροφική κακοκαιρία , στέκεται στο πλάι της Ένωσης Εργαζομένων Καταναλωτών Ελλάδος που ανέλαβε πρωτοβουλία για την στήριξή τους. Η Ένωση ανέλαβε πρωτοβουλία συγκέντρωσης προϊόντων και αγαθών που θα συγκεντρωθούν στα γραφεία της και θα αποσταλούν στους παθόντες πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας.

Επειδή μας είναι δύσκολο να συγκεντρώσουμε ως κλάδος που έχει δραστηριότητα σε όλη την Ελλάδα προϊόντα και αγαθά, πρότασή μας προς τα σωματεία είναι να κατατεθούν χρήματα στον Λογαριασμό της Ομοσπονδίας για τον σκοπό αυτό. Τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν, θα αγοράσουμε τα προϊόντα που θα μας υποδείξει η Ένωση ώστε να αποσταλούν συνολικά στην Θεσσαλία.

Η Ομοσπονδία μας θα καταθέσει  500€ για τον σκοπό αυτό. Καλούμε τα Σωματεία της δύναμής μας στον Λογαριασμό της ΟΧΜΕΕ να καταθέσουν  ό,τι  ποσό  είναι δυνατό να προσφέρουν. Η Ομοσπονδία μας θα αποστείλει την απαραίτητη απόδειξη κατάθεσης και θα γνωστοποιήσει τα Σωματεία και την προσφορά τους.

ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΟΧΜΕΕ: Λογαριασμός  ΤΑΜΙΕΥΤΗΡΙΟΥ    της Ομοσπονδίας  στην ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ με αριθμό  : 108/296092 -38  (το  ΙΒΑΝ αυτού είναι:  GR 650 110 108 00000 108296092 38 )  

Καταλυτική Ημερομηνία  Κατάθεσης έως 18/9/2023.

Με Συναδελφικούς Χαιρετισμούς

ΓΙΑ ΤΗΝ Ο.Χ.Μ.Ε.Ε.

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ